Veolia
JYSK

Hodnotenie Petry Dvorščákovej po Majstrovstvách SR starších mini žiačok

Autor: youngangels.sk

Minulý týždeň sme s hráčkami uzavreli sezónu v kategórii staršie mini. Je to v poradí naša tretia oficiálna sezóna, ktorú sme v rámci mládežníckeho basketbalu absolvovali. Dokázali sme postúpiť na záverečný turnaj, čo bol jeden z hlavných výkonnostných cieľov, aby sme sa konfrontovali s najlepšími družstvami na Slovensku. M-SR sa konali v slávnej Ružomberskej koniarni, čo bude samo o sebe pre hráčky pamätné.

VIDEO V Koniarni po prvom dni na čele domáce mládežníčky                                                 

V rámci turnaja sme odohrali päť náročných zápasov, prostredníctvom ktorých získali hráčky cenné skúsenosti pre svoje napredovanie. Ako celok sme sa prezentovali najlepšie ako to zatiaľ bolo v našich možnostiach. Na hračkách pozitívne hodnotím bojovnosť s cieľom uspieť v každom jednom stretnutí. Či už chceme, alebo nie nevyhli sme sa aj slabším pasážam. Ukázalo sa, že je ešte na čom pracovať, čo jednoznačne musí byť pre nás všetkých veľkou motiváciou ak sa chceme posúvať ďalej.

VIDEO Po druhom dni Final Six starších mini na prvej priečke stále MBK Ružomberok

Počas turnaja sme sa dokázali raz tešiť z víťazstvá a zaznamenali sme štyri cenné prehry. Celkovo nám to vynieslo štvrté miesto, čím sme dokázali zopakovať naše minuloročné maximum. Som si istá, že hráčky si uvedomia po tomto turnaji aký dôležitý je každý jeden bod. Veď na základe rovnosti bodov sme padli v tabuľke do skupiny troch. O našom konečnom umiestnení rozhodovali body zo vzájomných zápasov. Jednoznačne sa oplatí bojovať v každom zápase o každý jeden kôš :-)

VIDEO Naše dievčatá na druhom a štvrtom mieste na Final Six starších mini

Chcela by som veľmi pekne poďakovať hráčkam za celoročný prístup k basketbalu a povinnostiam. Dúfam, že radosť a potešenie, ktoré z tejto nádhernej kolektívnej hry majú im vydrží čo najdlhšie. Vďaka patrí aj rodičom za vytvorenú atmosféru a podporu nielen počas tohto záverečného turnaja. Som presvedčená, že aj oni našli význam vo vedení svojich detí k basketbalu a prináša im to nejeden krásny a pozitívny zážitok. Samozrejme nesmiem zabudnúť na moju asistentku Danku, ktorá bola počas celej sezóny oporou mne ako aj hráčkam. V neposlednom rade ďakujem klubu, ktorý vytvára tieto výnimočné podmienky na výchovu budúcich basketbalistiek.

Sezónu máme teda za sebou. Treba si hlavne oddýchnuť načerpať nových síl a vykročiť do ďalšej sezóny s odhodlaním posunúť sa opäť raz vyššie.

 
 
Fakturačné údaje

YOUNG ANGELS ACADEMY, o.z.
Sídlo: Werferova 3, 040 11 Košice

IČO: 503 920 69
DIČ: 2120342070

Peňažný ústav: Tatrabanka a.s.
IBAN: SK05 1100 0000 0029 4102 7028
SWIFT: TATRSKBX

Transparentný bankový účet

bankové spojenie:
Slovenská sporiteľňa, a.s.

IBAN: SK 51 0900 0000 0051 3666 9005

Kontaktné osoby

Hana Jendrichovská
štatutárny orgán občianskeho združenia
E-mail: info@youngangels.sk

Tel./sekretariát: 055 2850020 kl. 242