Veolia
JYSK
U. S. Steel Košice

Dva tipy ako cez leto zlepšiť svoje basketbalové schopnosti

Autor: basket.sk

Jedná sa o dva rôzne druhy basketbalových kempov v zahraničí a oba sú vhodné pre chlapcov aj dievčatá.

EYBL X Dr. Dish ELITE CAMP (pre chlapcov a dievčatá)

Vitajte vo vzrušujúcom svete EYBL X DR DISH Elite Camps, kde ožívajú basketbalové sny! Naše kempy sú určené pre každého, od začiatočníkov až po začínajúce hviezdy, aby zdokonalili základné basketbalové zručnosti a prehĺbili ich lásku k hre. Naše inovatívne tréningové techniky poháňané najnovšími technológiami basketbalovej streľby Dr. Dish zaisťujú, že každý účastník zažije rýchle zlepšenie a hlbšie pochopenie tohto športu.

Dr. Dish Basketball je svetová organizácia, ktorej tréneri spolupracujú s hráčmi NBA a EuroLeague. Je to čoraz viac uznávaná značka v oblasti individuálneho basketbalového tréningu a rozvoja basketbalových zručností.

Strelecké stroje Dr. Dish sú najefektívnejšie, najpokročilejšie a užívateľsky prívetivé basketbalové tréningové nástroje používané najlepšími hráčmi na svete. Ich partnerstvá s ligami FIBA, ACB a NBA posúvajú kempy EYBL do nových výšin.

V júli 2024 sa uskutočnia dva kempy:
Kemp 1 sa bude konať od 1. do 5. júla
Kemp 2 sa bude konať od 8. do 12. júla

Kempy budú viesť tréneri s medzinárodnými skúsenosťami zameraní na rozvoj zručností, techniky a streľby. Tábor pozostáva z 5 dní intenzívneho tréningu, ktorý zahŕňa súťaž v streľbe, hru 1 proti 1 a 5 proti 5. Zameriava sa na zlepšenie individuálnych schopností hráčov.

Každý kemp stojí 600 €.

Táto cena zahŕňa:
ubytovanie v hoteli Berlin – 600 m od Camugo Sportlab (8 minút chôdze)
- 3 jedlá v reštaurácii Mazsola (raňajky, obedy a večere)
- účasť na tréningoch

Táto cena nezahŕňa:
cestovné náklady (auto, letenka)
- doprava z/na letisko
- poistenie
- voľnočasové aktivity (podľa výberu hráča)

Registrácia: TU

HOOPSLIFE CAMP (pre chlapcov a dievčatá)

Edícia EYBL X HoopLife CAMP 2023 mala veľký úspech. V prvom roku existencie kempu sme mali viac ako 20 skvelých hráčov a študentov basketbalovej hry, ktorí tvrdo pracovali a drasticky zlepšili svoju hru a pochopenie basketbalu.

Pre tých, ktorí nás ešte nepoznajú, sme skupina vášnivých trénerov, ktorí milujú hru basketbalu. Kemp bol vytvorený pre dobrých basketbalistov (chlapcov aj dievčatá), ktorí chcú tvrdo trénovať s NBA Cares a JR.NBA Coaches z USA.

Tento kemp sme vytvorili, aby sme umožnili hráčom a študentom preskúmať možnosti prípadného štúdia v USA. Prostredníctvom nášho partnerstva s najväčšou svetovou študentsko-atletickou agentúrou Pro Futuro Sports (www.pfsinfo.org) môžeme pomôcť každému hráčovi nájsť vysnívanú školu v Spojených štátoch.

Naším hlavným cieľom kempu je zlepšenie sa na basketbalovom ihrisku. Budete môcť tvrdo trénovať počas tréningov a odohrať množstvo zápasov počas tréningov Night League na EYBL Campe.

Účastníci budú môcť študovať basketbalovú hru a zlepšiť svoje zručnosti a porozumenie basketbalu. Hráči zlepšia rozhodovanie, ktoré im pomôže stať sa lepšími a múdrejšími hráčmi. Rýchlo zistíte, že basketbal je našou vášňou a leto s EYBL Campom je časom tvrdej driny na basketbalovom ihrisku spojenej s neopakovateľnou atmosférou.

EYBL Camp ponúka veľa možností. Je zameraný na dobrých, skvelých a vynikajúcich hráčov vo svojich kluboch, ktorí sú v základnej rotácii (začínajúci piati hráči/ky alebo 6.-10. hráč/ka v rotácii tímov, ktorí ešte hrajú dôležité minúty) v danej vekovej skupine hráčov.

Ak neviete, či sa kvalifikujete na účasť na kempe EYBL, prihláste sa a pošlite nám herné alebo cvičné video. Odpovieme vám hneď, ako to bude možné.

Cieľom Vášho príchodu do nášho tábora nemusí byť prestup do nového tímu. Ak je vaším snom ísť do USA, Európy alebo iného miesta na svete, pomôžeme vám, ale hlavným cieľom nášho kempu je pomôcť vám vyrásť v basketbale.

Kemp je stvorený pre hráčov, ktorí sa chcú naozaj rozvíjať a je len na nich, či si zoberú z kempov nové skúsenosti do súčasného klubu, alebo možno využijú to, čo sa sa naučili v novom tíme či škole v zahraničí.

Miesto konania: Budapešť, Maďarsko
Dátum: 14. – 21. júl 2024
Cena: 750 €
Špeciálna cena: 850 € (zahŕňa presun z budapeštianskeho letiska)

Registrácia: TU

 
 
Fakturačné údaje

YOUNG ANGELS ACADEMY, o.z.
Sídlo: Werferova 3, 040 11 Košice

IČO: 503 920 69
DIČ: 2120342070

Peňažný ústav: Tatrabanka a.s.
IBAN: SK05 1100 0000 0029 4102 7028
SWIFT: TATRSKBX

Transparentný bankový účet

bankové spojenie:
Slovenská sporiteľňa, a.s.

IBAN: SK 51 0900 0000 0051 3666 9005

Kontaktné osoby

Hana Jendrichovská
štatutárny orgán občianskeho združenia
E-mail: info@youngangels.sk

Tel./sekretariát: 055 2850020 kl. 242